top of page
Electric Cables

Elektriker til bolig og erhverv

Vores elektriker udfører altid elektrikerarbejde i topkvalitet – uanset opgave. Udskiftning af stikkontakter eller opsætning af nye, Fejlfinding for jordfejl og vindrelaterede problemer. Vores erfarne elektrikere kan også hjælpe dig med at opgradere dine nuværende elektriske ledninger og installere husholdningselektronik i dit hjem, mens du holder dig inden for budgettet. Vi tilbyder exceptionelle resultater med en garanti understøttet af over 25 års erfaring og ekspertise.

Vores elektriker udfører altid arbejde i topkvalitet. Vi bruger materialer af højeste kvalitet for at sikre, at vores reparationsarbejde er fejlfrit. Der er mange små opgaver, der skal udføres rundt omkring i huset, og vi forstår dit behov for rettidig service til en fornuftig pris. Vores elektriker vil sammen med dig løse ethvert problem med dit hjems elektricitet, uanset hvor kompliceret eller enkelt det ser ud. Vores team har mange års erfaring og følger industristandarderne tættest.

  • Skifte stikkontakter eller sætte op ny

  • Fejlsøgning og reparation af belysning

  • Fejlfinding for jordfejl

  • Modernisering af stikkontakter

Vores elektrikerservice er specialiseret i elinstallationer. Uanset om det er et nyt hjem, du skal tilføje eller opdatere dit gamle hus, hjælper vores elektrikere dig gerne, selvom du har noget enkelt eller nyt. Se alle vores tilbud ved at følge linket ovenfor.

 

De erfarne elektrikere hos Nørbjerg El har færdighederne og ekspertisen til at give dig overlegne elektrikertjenester. Uanset om det er nye installationer, skal du rette på gamle installationer. Enhver form for elektrisk service fra dit hjem til kommercielle kontorbygninger eller kommerciel autoreparation, vi er den professionelle, du ønsker. Vi klarer alt arbejdet – du behøver ikke bekymre dig! læs mere om vores service her

1. Konstant optimering

Vi stræber efter at optimere vores arbejde hver dag, vi gør os dygtigere og sygtigere ved hver opgave. det betyder også at vi tager diverse kurser, licenser, etc. Hos Nørbjerg el er vi selvfølgelig autoriserede.

2. Samarbejde mellem os og kunden

Samarbejdet mellem os og kunden er vigtigt! derfor tager vi dig med hele vejen! Vi rådgiver og vejlieder dig ned til mindste detalje. For at undgå unødvendige misforståelser. Hos os er du altid i sikre hænder

3. Ekspertise og Stolthed

Vi er stolte af vores fag, derfor arbejder vi også efter at levere det bedste resultat til kunden. Vores arbejde bygger på vores ekspertise som Elektrikere.

bottom of page