top of page
billede 04.06.2022 17.38.13.jpg

Elektriker til events

Vi laver elektricitet til store arrangementer og events

Autoriseret elektriker til dit næste event!

Nørbjerg El har specialiseret sig i event. Vi kan håndtere de helt små arrangementer, til de helt store fester og festivaler. Har du brug for en elektriker til event eller arrangement? så ring til Nørbjerg el. 

  • svar inde for 24 timer

  • Autoriseret elinstallatør

  • Over 30 års erfaring

  • 5-stjernet service!

Ærlig og pålidelig elektrisk reparation og installationsservice

Vi tilbyder professionel el-service til enhver begivenhed. Vi kommer til dig, vi er gearet og klar, vi servicerer alle typer arrangementer fra musikfestivaler til bryllupper. Vi har mange års erfaring med at arbejde med elektrisk udstyr og kender alle regler for at føre kabler sikkert i overfyldte rum. Du kan få vores team til at arbejde med dit eksisterende produktionsteam eller bare hyre os til at organisere dine strømbehov, mens du er på stedet.

Som virksomhed har vi gennemført adskillige arrangementer, herunder store festivaler og koncerter. Vi har de nødvendige værktøjer, viden og erfaring til at levere en fuldt funktionel elinstallation til dit arrangement eller event. Vores team af elektrikere er eksperter og erfarne, indenfor strøm til event.

I dag er vi et team af professionelle elektrikere, som besidder al den viden, dygtighed og erfaring, der er nødvendig for at håndtere de udfordringer, der måtte opstå under dit arrangement og sikre, at det bliver perfekt udført. Dette giver vores kunder mulighed for at nyde hvert minut af deres fest og vide, at alt kører, som det skal.

Elektriker Til dit arrangement

Vi har grejet som du har brug for, til dit næste event eller arrangement

Vores drifts- og sikkerhedssystemer har vist sig at være succesfulde ved arrangementer af alle størrelser, og vi fortsætter med at innovere ved åbent at tage imod din feedback. Sammen med fortsatte investeringer i udviklingen af innovative plug and play-løsninger er vi forpligtet til at sætte brancheførende standarder på tværs af sikkerhed, overholdelse og miljøbevidsthed.

Vi er eksperter i at levere en komplet el-pakke, der hjælper med at gøre dit arrangement til en succes. Det hele starter med indledende møder og stedundersøgelser med begivenhedsarrangører og samarbejde med forskellige entreprenører og tjenesteudbydere. Vores team vil derefter udføre installationen.

Nørbjerg El har et team af erfarne elektrikere som har erfaring med at håndtere alle aspekter af el-ledninger og sikringsbokse til begivenheder. Hvis du oplever problemer, såsom at et sikringsskab udløses, hver gang du tænder for spotlyset, så ring til os. Vi vil undersøge kilden til det elektriske problem og anbefale den bedste løsning.

Hvad kan en Elektriker med speciale i event?

Uanset størrelsen eller typen af begivenhed, du er vært for, kan Nørbjerg El levere den midlertidige strøm og belysning, du skal bruge for at gøre det til en succes. Vi har arbejdet med alt fra små, intime bryllupper til store Fester og festivaler, og vi er rustet til at håndtere begivenheder af alle typer ind imellem. Uanset om du har brug for strøm til en udendørs madfestival eller indendørs hal fest, så har vi dig dækket.

 

Vi opsætter og afmonterer midlertidige, elektriske systemer for at understøtte arrangementer. Vi arbejder på steder uden adgang til elnettet samt steder med midlertidig strømadgang. Vores arbejde er baseret på instruktion, planer og beregninger. Vi arbejder indendørs såvel som udendørs. 

Pålidelige el-entreprenører - Elektriske reparationstjenester i Køge

Nørbjerg er din pålidelige kommercielle leverandør af elektriske tjenester. Når du har brug for en ekspert på området, er vi altid klar med hurtige svartider og konkurrencedygtige priser, der vil efterlade flere penge på hånden til andre vigtige forretningsbehov såsom medarbejderuddannelse eller marketinginitiativer; for ikke at tale om fred i sindet, at vide alt om vores arbejde, inklusive sikkerhedsstandarder, går over bord!

Din virksomheds succes afhænger af pålidelige strømkilder – vi forstår godt dette ansvar, så tøv ikke længere, når du søger hjælp til at håndtere elektriske problemer, der påvirker din virksomhed eller kommercielle ejendom.

bottom of page