top of page
billede 04.06.2022 17.38.13.jpg

Elektriker til events

Vi laver elektricitet til store arrangementer og events

El-entreprisen til et event er en opgave, hvor sikkerhed er et nøgleord under udførelsen. Særligt, når mange personer er samlet til et event, er det en selvfølge, at vi som autoriserede elinstallatører overholder reglementer og sikkerhedskrav. Det kan du være tryg ved. Vi trækker på vores viden og erfaring og stiller krav til vores udstyr er tjekket og kontrolleret, så det kan klare alle belastninger og det skal slå fra, hvis der sker uregelmæssigheder. Vores investeringer i udstyr til overvågning af belastninger gør os i stand til at gribe ind i tide, hvis situationen kræver det. På afstand kan vi overvåge driften af tavlerne og følge med i fase fordelingen.

Vi løser opgaver både som hovedleverandør for el-entreprisen eller som underleverandør. Se også vore pakkeløsning

kabellager-i-arbejdstelt-på-historic-grand-prix.jpg
Når opgaven er at være hovedleverandør af El-entreprisen til store events

Når opgaven er at være hovedleverandør af El-entreprisen for et stort event, planlægger vi i god tid sammen med arrangøren og finder løsningen på, hvad der skal ske og hvornår. Vi planlægger opbygning og nedtagning med hensyn til personale og andre fagfolk og deltagere på pladsen. Du vil møde elektrikere, der er erfarne i det svære puslespil i at få alting til at glide let, når store events skal bygges op, når begivenheden skal afvikles og når den til slut skal tages ned igen.

Noerbjerg-event-stroem-til-festival-landscape.jpg
Når opgaven er at være underleverandør for andre el-entreprenører

Når opgaven er at være underleverandør for andre elentreprenører, der hyrer os ind, drager el entreprenøren fordel af vores velforsynede lager og kan selv nøjes med et mindre lager af udstyr. Entreprenøren kan reducere sit eget lager af ekstra kabler, hoved- og undertavler. Vores lager af udstyr klarer belastninger op til 400A – som man får glæde af med os som underleverandør af el arbejde. Særligt har vi udstyret, der kan transportere grejet til og fra arrangementerne. Det er transportere med kraftige trailere til at transportere paller med grej. Det er lifts, stabler, minilæsser mm., og især har vi mandskabet til at betjene det, som holder sig opdaterede med viden igennem kurser og uddannelse.

norbjerg23.jpg
Her er et udpluk af el udstyr på lager, som du kan trække på

Vi har et stort lager af

  • Kabler fra 16A til 125A i længder af 5m, 10m, 25m, 50m og100m

  • Under-tavler 16A, 32A, 63A, 125A, 250A med og uden målere

  • Hoved-tavler i belastninger op til 400A med og uden digital overvågning

2ntbogzzm9zsybjb-1.jpg
Fast leverandør af strøm til mange events

I vores kundeportefølje har vi el-entrepriser for Copenhagen historisk  grand prix , julemarkeder, kræmmermarkeder, festivaler, byfester, bryllupper og andre store arrangementer og events. Kunder benytter os igen og igen til deres events – nogle mange år tilbage . Vi er stolte af denne trofasthed, fordi det beviser vores værd som pålidelige og konkurrencedygtige el-entreprenører til events.

byggestroem-noerbjerg-el.jpg
Byggestrøm ved store events og fester

Nørbjerg leverer byggestrøm til fester og store events, hvor arrangøren får glæde af vores store lager af el udstyr.

bottom of page